Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΑΠ-ΣΗΜΙΤΗ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ- ΑΜΕΡΙΚΗΣ

1.Σας παραθέτω ένα απόσπασμα από την ομιλία του ΓΑΠ στην Βουλή για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνας.

"Όλη η περιοχή, από τη Μαύρη Θάλασσα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, είναι σημαντική και κρίσιμη για την ασφαλή μεταφορά των καυσίμων στον υπόλοιπο κόσμο.


Έχετε υποχρέωση να διαχειριστείτε αυτή την διεθνή ένταση και την γεωπολιτική και γεωοικονομική πραγματικότητα, κατά τρόπο που και τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού να υπερασπίζεστε και την ειρήνη στα Βόρεια και Ανατολικά σύνορα της χώρας τα εξασφαλίζετε.

Μην εμπλακείτε σ' αυτή την τεράστια γεωπολιτική σύγκρουση οικονομικών συμφερόντων και αναδιανομής των σφαιρών επιρροής, αναζητώντας πρόσκαιρα επικοινωνιακά οφέλη. Η πρόσφατη ελληνική ιστορία διδάσκει ότι, σε ανάλογες ιστορικές περιόδους και καταστάσεις του πρόσφατος παρελθόντος, ο φιλειρηνικός Ελληνικός λαός πλήρωσε τέτοιες αναίτιες εμπλοκές."

Οπως βλέπετε ο ΓΑΠ προσπαθεί εμμέσως πλην σαφώς να περάσει το μήνυμα στον Καραμανλή ότι καλό θα ήταν να κόψει τα πολλά πάρε δώσε με τους Ρώσους ειδάλλως μπορεί να το πληρώσουμε όπως στο παρελθόν. Ποιοι θα μας κάνουν να πληρώσουμε, το φαντάζεστε.
Τι θελει να πει ο ΓΑΠ? Ότι είναι ατζέντης των Αμερικάνων στην περιοχή?

2.Από την άλλη ο ΓΑΠ συντασσόμενος πάντα με τις απόψεις Αμερικάνων και Βρετανών, έφτασε στο σημείο να στείλει επιστολή στον Σαρκοζί υπενθυμίζοντας ότι βασική επιδίωξη της Ε.Ε. θα πρέπει να είναι η πλήρης ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη.
3. Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα είχε πάρει απόφαση να μη ζητηθεί Δημοψήφισμα για την Κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβόνας. Γιατί δεν «πειθάρχησε» ο ΓΑΠ?

Έτσι το ΠΑΣΟΚ ειναι το μόνο σοσιαλιστικό κόμμα της Ε.Ε. που ζητάει δημοψήφισμα. Γιατί? Μήπως είναι μια συνηδειτή πολιτική υπονόμευσης της Ε.Ε.? Ποιόν συμφέρει γεωστρατηγικά ?
4. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές θα στηρίξουν τον Ρασμούνσεν για πρόεδρο στις επερχόμενες εκλογές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και όχι τον ΓΑΠ. Γιατί?

Τρείς πρόσφατες ενδείξεις και μια πληροφορία, που αν επιβεβαιωθεί, δείχνουν ότι ο ΓΑΠ εκτός από Απόλυτος Μονάρχης είναι και ο εκπρόσωπος των Αμερικανικών συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο στην Ελλάδα.
Τους στηρίζει και τον στηρίζουν.

Γι αυτό θα μείνει αρχηγός κόμματος, έστω και μικρού.
Δε θα φύγει όσες φορές και αν χάσει.

2 σχόλια:

- είπε...

ενδιαφέρον. Γιατί δεν στέλνετε τα άρθρα σας στο taxalia, να τα δημοσιεύουμε;

Μετρό Θεσσαλονίκης είπε...

Καλησπέρα!!!
ενημερωθείτε για ότι αφορά το Μετρό Θεσσαλονίκης στο blog

http://metro-thessalonikis.blogspot.com/